En el Blog

Carta als i les sindicalistes per a mobilitzar-nos el 18 de febrer #vaganoesdelicte

Companys i companyes,

El sindicalisme es troba en el punt de mira dels poderosos. Volen afeblir les nostres organitzacions sindicals i, per tant, estan dedicant tots els seus esforços a desprestigiar-nos, a posar en dubte la nostra representativitat i a crear la sensació que no tenim ni força ni capacitat de resposta davant dels reptes que tenim al davant.

El govern del Partido Popular ha obert causa general contra el sindicalisme de classe. Ha fet un pas més en la seva voluntat de construir una societat resignada, desmobilitzada i atemorida. Primer va ser la Reforma laboral que implicava el més greu atac contra els treballadors i les treballadores des que tenim democràcia, i més tard van afegir l’aprovació de les taxes judicials, que dificulten l’accés a la justícia, sobretot dels més humils.

En aquest mateix sentit s’impulsa la llei de seguretat ciutadana, que limita greument drets fonamentals com el de manifestació i d’expressió. Totes aquestes reformes no tenen un altre objectiu que retallar les llibertats democràtiques i fer callar la protesta social contra les polítiques regressives i antisocials que impulsa el govern del Partido Popular, que ja ha començat la seva ofensiva contra el dret de vaga.

L’evidència d’això és el fet que més de 300 sindicalistes estan encausats per la seva participació en diferents accions de protesta i en les vagues generals del 29 de març i el 14 de novembre del 2012.

Les agressions són contínues i cal que aturem aquesta involució en drets i llibertats. Cal que ens defensem d’aquests atacs i que impedim que el Partido Popular se’n surti amb la seva intenció de convertir la nostra societat en una societat de ciutadans resignats, incapaços de reivindicar els seus interessos i al final derrotats davant dels poderosos.

Per això cal que ens mobilitzem.

A Barcelona farem una concentració el dia 18 de febrer, a les 17.30 hores, davant de la Delegació del Govern (C. de Mallorca, 278).

Girona a les 12h del migdia concentració davant la subdelegació del govern , c/ 20 de juny

A Tarragona, es farà una taula rodona oberta a les set de la tarda a la sala d’actes de l’IMET (Institut Municipal d’Educació de Tarragona), situat al Carrer de Ramón y cajal, 70. Informació de la taula rodona

Lleida a les 18h a la plaça de la Pau.

 

Josep M. Àlvarez

Secretari general de la UGT de Catalunya

(Visited 15 times, 1 visits today)

Comparte ...

Suscríbete al blog

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir notificaciones de nuevas entradas.

Política de Privacidad RGPD
313,578 Suscriptores

Más temas ...

Share