En el Blog

Jordi Miralles

Recordo quan en Jordi Miralles va tornar a la seva feina de carter al servei públic de Correus. S’havia quedat fora de les llistes al Parlament de Catalunya per Iniciativa per Catalunya- Esquerra Unida i Alternativa. I sense escarafalls, sense fer soroll, va enfundar-se l’uniforme groc i es va posar a repartir cartes cada matí. Això sí, sense deixar per un moment el seu compromís polític, el seu activisme social i la seva vocació de servei a la causa dels treballadors i les treballadores.

Des d’aleshores, però, amb un plus de coherència, de credibilitat i d’honestedat que,  malauradament, no sovinteja a la política. Ara que es denuncien les portes giratòries que utilitzen molts polítics per trobar acomodament en consells d’administració i seients ben remunerats en el món de l’empresa privada, encara pren més valor que la porta giratòria d’en  Jordi no fos cap altra que la de tornar a la seva feina de carter.

Perdoneu, però no puc deixar de manifestar el meu orgull i el privilegi que per a mi va representar compartir lluites i amistat amb una persona com en Jordi Miralles. Neta i nítidament d’esquerres, arrelat com pocs, i des de sempre al combat pels més humils i representant de la veu col·lectiva de les classes populars.

A en Jordi mai no li costava començar de nou; i en les condicions que fos. Si va deixar el Parlament, va trobar l’embranzida amb la recuperació del seu municipi, Castelldefels, per a les forces d’esquerres i, sense dubte, va ser una peça clau en la configuració d’un govern municipal que recuperés la ciutat per als ciutadans i les ciutadanes.

En Jordi sempre hi era. De fet, sempre hi serà; perquè mai no oblidarem el comunista compromès, coherent i ferm lluitador que la mort ens ha arrabassat quan encara esperàvem molt i molt més de la seva decència política, la seva passió ideològica i el seu inacabable compromís amb la societat catalana i, especialment, amb la classe treballadora.

Fins sempre, Jordi.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Comparte ...

Suscríbete al blog

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir notificaciones de nuevas entradas.

Política de Privacidad RGPD
313,549 Suscriptores

Más temas ...

Gracias Nicolás

Si hay una persona que puede reflejar lo que ha sido España durante su época reciente, esa es Nicolás Redondo.

Leer +

Un año de reforma laboral

Nuestro país está poco acostumbrado a disfrutar de acontecimientos que nos unan como sociedad, de éxitos que nos hagan enorgullecernos

Leer +
Share